Ponudba

Predstavitev kapacitet


Hotel Bellevue*** leži v lepem, naravnem okolju na vrhu manjšega hribčka – Šmarjetne gore (643m) – nad mestom Kranj. Kljub idiličnemu okolju, ki ga obdaja, ga od letališča, bank, gledališča, kina in športnih objektov loči le nekaj minut  vožnje.
 
Zaradi svoje lege je odlična izhodiščna točka za izlete po Kranju, Bledu, Bohinju, v Kranjsko Goro, Ljubljano,  Postojno in drugod.
 
Na voljo vam je 15 dvoposteljnih sob, 3 sobe Junior suite in 3 enoposteljne sobe. Vse sobe imajo balkon / teraso, mini bar, kopalnico s tušem, kabelsko TV, internetni dostop, telefon, itd. Obdajala vas bo neokrnjena narava in prijetna domačnost. V hotelski restavraciji vas bomo razvajali z okusno hrano ter za prijetno vzdušje poskrbeli s številnimi prireditvami, ki jih izvajamo preko celega leta.
 
Z razgledne terase boste deležni čudovitega razgleda na skoraj petino Slovenije, obiskali boste lahko hotelski vinograd, ki se ponaša s potomko najstarejše trte – mariborske žametne črnine, sprostitev pa boste lahko našli tudi v romanski cerkvici Sv. Marjete, ki leži v neposredni bližini hotela, na koncu velikega hotelskega parkirišča.  

V zimskem času imamo v Hotelu Bellevue lastno dežurno zimsko službo, ki skrbi za posipanje in pluženje ceste po Šmarjetni gori.
 
Razdalje
____________________________________________________________________________________
center mesta Kranj – 3km;  Ljubljana: 25km; Škofja Loka – 10km; Preddvor – 11km; Radovljica – 22km;
Lesce – 25km; Bled – 26km; Bohinjska Bela – 35km; Bohinjsko jezero – 46km; Kranjska gora – 60km; Podljubelj – 25km;
Kropa – 22km; Letališče Ljubljana – 10km; Smučišče Krvavec – 18km.


Hotel Bellevue Kranj na Facebook-u Produkcija Spletko spletko.si